Valp- och kennelträffar

Tillbaka

Kennelträff 29 mars 2013


 Valpträff 2012

Valpar? Nja, snarast 8 månaders unghundar. Men träff blev det i september och alla utom Dina & Andy samt Twist & Anette kunde komma den här dagen. Först åt vi lite lunch sen ut i regnvädret med taggade vovvar och lite spända mattar. Först körde vi lite kontaktövningar: gå fint, stanna, apport mm. Sen blev det varsin markering, som alla grejade galant. Därefter lite träning av närsök av tennisboll. Här visade alla återigen sitt stora sug efter att hitta och ett bra näsarbete samt arbetslust. Efter det lilla söket gick vi ner till vattnet och här var det en enkel markering på blankvatten som skulle bärgas. För Troll & Harriet slutade det litet snopet när dummyn sjönk... Men ingen av hundarna nobbade det blöta elementet och alla apporterade helt okej, även om avlämningar måste tränas på lite. sen var det stort sök. Det som vi som jagar och apporterar med våra hundar behöver som allra mest. Första gången var det för dessa hundar, men trots det visade de en enorm söklust och snappade snabbt vad övningen gick ut på. Härligt att se! Som avslutning drog vi ett spår med änder. Några var lite frågande till att spåra, men att söka efter ankan var det ingen hund som tvekade inför. Bra jobbat allesammans. Tack för att ni kom och jag hoppas att ni alla fick lite blodad tand inför framtiden. Så superduktiga är ni med era hundar som visade precis den talang och attityd som jag vill se-


 
Fr v syns Elvis, Ester, Togge, Troll, Ruth och PennyRuth och PennyElvis och LisaYesterday, In my Life, April Come She Will och Penny Lane (skymd bakom Ruth är mormor Dolly)Ester, Togge och TrollElvis och EsterTina och PennyHarriet och TrollToggeHarriet och Troll
 

Kennelträff 2012

Vi blev ett gäng som träffades helgen 5-6 maj på Syninge kursgård. På lördagen var det Karin Thunander (Kennel Streamlight´s) som höll i träningen för de äldre hundarna. För valparna som föddes i januari 2012 var det att hänga med och titta. På kvällen samlades vi alla för att äta en riktigt god middag på Syninge. Speciellt kul att Dennis Eklund, jägare på Sundsta, och sambon Sofia ville delta - hjärtligt tack för att vi fick låna Sundstas marker under helgen! På söndagen sken solen och vi delade in oss i grupper där alla lade upp träningar för övriga. Men för småttingarna var det kurs för Lasse Norstedt (stort TACK Lasse!) som var väldigt givande. Innan avslutningen var det bad för de hundar som ville och sen till Syninge för fika och drömgod choklad och banankaka. Tack alla som kom, ni är bara bäst! Tack till fantastiske Magnus Westerlund och Lasse Norstedt som hjälpte till som suveräna kastare och funkisar!


 
Vi som var där: Berit Karlsson med Soja, Lena Löfblad med Nikki, Monica Lindström med Vilja, Toka, Moa, Lea och lilla Bus, Lasse Norstedt, Tina Axelsson med Qula och Penny, Bengt Åke med Robbin, Jenny Hamring med Leo, Leffe Bengtsson med Value, Annika Ahlbaum med Lisa, Peggy Westerlund med Ducky, Magnus Westerlund med Pepper, Andrea Holmström med Easy och Dina, Harriet Almqvist med Rulle och Troll, Åsa Lindberg med Togge, Anette Lövgren med Twist och Karin Thunander (som tyvärr inte är med på bild, då lördagen inte bjöd på fotoväder).
Mot ett svalkande bad - för hundarna - efter bra träning!Jenny, Tina, Monica, Leffe och Lena


 
Jenny Hamring och pappa Leo (Caper Cailie´s Art) fick chans att umgås ordentligt med valparna Togge, Ester, Penny, Dina, Troll och Twist.Leo är en mycket snäll hund som visade stort tålamod mot sin avkomma.Anette och Twist som åkte ner från Östavall.Båke med Soja och Robbin.Anette och Twist. Lilla Twist (and Shout), gjorde precis samma fina spontana apportering som sina syskon.Andy och Dina lyssnar på Lasses god råd.Dina under sin första närsöksträning.Åsa och Togge fokuserar, snart är det dags för att apportera...Togge (Come Togheter) har annars mest fokus på matte Åsa.Åsa med Leo och sonen Togge.

Harriet och Troll (In My Life).Såhär ska det se ut!Världens bästa valp.Harriet och Trollpojken."Håll fast", och det klarar Troll fint.Leffe, kennelns bästa kompis, var förstås med samt vår favorit: Streamlight´s Value.Lilla Dina (Ain´t She Sweet).Goldisen Qula och lilla Busan simmar ikapp.Några slänger sig i vattnet, andra står helst och kollar på.Bus, Lea och SoyaPenny, Lea, Moa och DollyRuth med dummy och lilla BusMonicas Toka (Askrikes Searover), 12 år i år och lika fin som alltid.Springer spanieln Lea (Bivråkens Abigail).Leffe och JennyLasse håller valpkurs.Lena håller i Nikki och Lisa.Leo och valpar.En av våra favoritgrabbar: Magnus!

Monica och Vilja.Peggy förklarar hur hon tränar närsök.Penny (Penny Lane).Penny i full fart med apporten som ska hem till matte Tina.

 

Valpträff 2012

Första valpträffen som var den 29 april. Kul att alla valpar (utom Twist, det är lite långt att åka tur och retur till Norrland för en dag) kom. Valparna och deras ägare fick träna lite kontakt, inkallning och lite apportering med dummies och olika fåglar. Togge och Åsa med Elivs i förgrunden.

Åsa och valpvimmel.Valpar är söta men inte helt enkla att få med på bild. Här med Tina som försökt plåta dem.Kul att träffas igen!

 

Kennelträff 2011

Dags för Andvikare att träffas för gemensam lunch och träning. Den här gången var vi hemma hos Monica Lindström i Almunge. Lena Bratsberg och Anki Andersson höll i varsin grupp och lade - som vanligt - upp suveräna uppgifter för oss. De kan verkligen konsten att bygga upp både hundar och förare så att man presterar sånt man inte trodde att man skulle klara. Stort TACK till: Monica som lånade ut hus och mark. Lena och Anki. Magnus Westerlund och Berit Karlsson som hjälpte till som funkisar. Annika Ahlbaum, Lena Löfblad, Andrea Holmström, Urban & Yvonne Johard, Petra Ellström (och för din hjälp med denna hemsida!!!), Båke, Bengt Bernas, Harriet Almqvist och Peggy Westerlund.


 
Lena & AnkiAnnika & LenaBengt, Berit, Urban & YvonneHela gänget (utom Andrea som kom senare) samlat.Magnus, bäste kastare & skyttVilja och hennes MonicaDolly i förgrunden som var både superduktig och lydig den här dagen! I bakgrunden berättar Anki för "elitgruppen" vilken övning som väntar ossAnki & Magnus har lagt upp en slags "drive" börjar vi förstå. Riktigt bra och svåra markeringar blev det


 

Bengt med Joss, Monica och Vilja samt Peggy med PepperPepper som jobbade fint hela dagen och dessutom hade så duktiga "valpar"

 

Studiebesök på Skansen Akvariet

Genom att valpköparen Andrea Holmström jobbar som veterinär på Skansen Akvariet fick Andvikare chans till ett studiebesök där. Mycket intressant att vi fick lära oss mer om alla små halvapor, krokodiler och ormar. Andrea och My (djurskötare) visade också hur de tränar djuren för att kunna visitera och behandla djuren utan att söva dem eller stressa dem. Tack snälla Andrea och My för en härlig kväll!Valpköpare och anförvanter samlade runt boan Snoddas och Lotta Fr v Ola, Joel, Calle, Monica, Harriet, Leffe, Kenneth, Sverker, Helena, Linnea, Annika och GunnarCalle och snälla reptilen SnoddasLena Löfblad (som fotade allt utom just denna bild)Sonen Joel och mamma MonicaJoelTrodde nog inte jag skulle gilla att ha en kungsboa runt halsen, men Snoddas visade att det kändes helt okej

 

Tingan fyller 10 år!

Oj, vad tiden går fort… Det kändes som alldeles nyss som Lena Bratsberg ringde och berättade att Searover Flame fått åtta valpar. Men den 15 december 2009 var det tio år sedan hon föddes, den lilla vilda gula labradoren. För att fira Tingan bjöd vi in barn och barnbarn och andra hundvänner med sina hussar och mattar. Vädret var mulet grått den här dagen i december, men oj vilket party det blev! Först var det lekfulla tävlingar i lagform som dömdes med gott humör av Jenny Hamring och Helen Nyman. Efter det gick vi in i värmen och åt en bit mat tillsammans. Carl Petter Montell (sonen) är den som förevigat dagen genom kameran. Tingeling och jag vill verkligen TACKA alla er för att ni kom och gjorde den här söndagen till en minnesvärd och härlig dag! Vilket lag som slutligen vann, Tingans eller Bengts, ja, det fick jag faktiskt inte klart för mig, men vad spelar det för roll när vi hade så kul!?Vi började kalaset med en gemensam promenad. Här syns Tingan omgiven av några av alla de kompisar som var med.På väg mot dagens tävlingar…Bengt Bernas med Joss och Morr, Calle Montell med Pixi, Peggy Westerlund med Ace och Duckey, Leif Bengtsson med Value, Lotta med Ting, Dolly och Ruth, Harriet Almqvist med Rulle och Tammy och Petra Ellström med Boris. Så småningom dök det upp fler hundar och människor.Gruppfoto nr 2, här med Jenny och Helen samt Jakob PaulinOch ett till…Och ytterligare ettSpänd förväntan hos en av de tävlandeBästa golden (och äldsta hund) den här dagen var Harriets TammyJakob Paulin som oftast syns bakom kameran på våra träningar och träffarLotta berättar om tävlingsupplägget för domarnaLeffe stärker sig med varm glöggJenny, Helen och Lotta samt Tingan, Dolly och RuthPeggy med varm glöggTammyStreamlight`s ValueVärldens bästa domare (ganska hårda men ack så mutbara)!Elisabet Sahlin och Tings syster GarboLena LöfbladHarriet AlmqvistLottaTingans lag: Magnus Westerlund, Lena Bratsberg, Leffe, Bettan och Harriet (Calle och Pixi ville väldigt gärna vara med i vårt lag… men det fick de inte)Var är Bengts lag?Tingan med barn och barnbarn samt matteJakob, Petra och BorisBoris (son till Ting och Duvkullans Cello) gör nästan rent hus i sökrutanLena provar inkallning på lilla NikkiValueMagnus visar Pepper (Justlike Prince Philip) sökrutanPepper grejade vinst åt Tingans lag genom att ta in medaljenMats, Lena och Harriet pratar taktik inför dirigeringstävlingenMen Bengt (från Bengts lag) har redan lagt upp sin taktikRulle och Harriet fixar sin 200 meters dirigering utan problemLeffe och Value under slalomtävlingenBettan kastar apport åt GarboTingans lag peppar Ting och LottaCalle och Pixi glömde bort att det var slalomtävling…Såhär glada blev Tings lag när vi vunnit en grenValue har kollLiksom TammyÄven Tingeling fixar sin 200 meters dirigering utan problemMats Karlsson – vår lagledare – kör teambuildingBengt med Joss och Morr fixar dirigeringsgrenen på egen tass… Med utmärkt resultat!

Valpträffar hösten 2009

Avslutningsbild från höstens valpträffar med Dolly - Pepper valparna.Fr v syns Pappa Pepper, Duckey, Krux, Lisa, Ruth, Nikki och så mamma Dolly

Kennelträff 8-10 maj 2009

Vi var ungefär 20 stycken som samlades på Fjällnora i Uppland för att under två dagar träna våra hundar och ha trevligt tillsammans. Hundarna var från Tingeling-Cello kullarna: Skumbanan, Sockerbit, Salta Bomb och Dolly och samtliga från Tingelling-Arron kullen: Visa, R´n´b, Jazz, Bluegrass, Pop och Rockabillly och så ett gäng 6 månaders hundar från Dolly-Pepper kullen: April Come She Will, Mrs Robbinson, I am a Rock, Sounds of Silence och The Boxer. Dessutom var labradorerna: Tingan, Pepper, Ace, Soya, Garbo, Morse, Prima, Kevin, Toy och Gibson med. Och spanielhundarna: Lea, Scooter och Moppe och wachteln Allan och Peggys Tax (jag och namn...), tyskterriern Jullan och goldisen Biffen. Våra instruktörer var Ulf Westlund, Peggy Westerlund samt Monica Lindström. Tack till er men även till alla andra som hjälpte till och delade med sig av sin kunskap och erfarenhet. Vi blev ett bra team! Att vi dessutom hade så himla roligt och trevligt var också ALLAS förtjänst. Jag var både en dålig och slö fotograf, men jag vet att Peggy och Magnus fotade desto mer och bättre, så fler bilder kommer från dem på länk så småningom.Middag fredagkväll bjöd kennelinnehavaren på. Sen intog vi efterrätten i finsk rökbastu.
Här syns fr v: Lena, Bengt-Åke, Berit, Bengt, Monica och med ryggen mot kameran; Ulf och Magnus.Middag fredagkväll. (Jadå, innan helgen var över kunde alla våra hundar (utom de yngsta) hoppa över gärdsgårdar och apportera som ingenting.)Middag fredagkväll lite senare... Till höger syns Yvonne.Middag fredagkväll. Bengt och Monica samt Peggy och BettanMiddag fredagkväll. Kenneth, Magnus och Ulf.Middag fredagkväll. Annika och Gabrielle.Morgonsamling: Dolly, Sara & Easy, Monica & Ruth, Ting, Vilja o Lea, Bettan & Visa, Kenneth & Kevin (eller möjligtvis Gibson)Morgonsamling: Vi fortsätter med Bengt (Joss syns inte), Yvonne & MingusMorgonsamling: (Oj så utfrätt), nåja: Gunnar & Ellie, Lena & Nikki, Annika & (Söt)Lisa, Petra & Boris, Gabrielle och Harriet.Morgonsamling, forts.. Harriet med Rull, Bengt-Åke & Robbin, Berit & SoyaTräning pågår: Vi lär oss läsa hur hundarna jobbar för att få hjälp av vinden (som var sydvästlig), Yvonne & Mingus, Tingan & Dolly, Ulf & Ruth, Monica med Lea & ViljaTräning pågår!Bettan och Peggy kollar vinden. Vad hundarna, Visa, Ace och Duckey, kollar på är mer osäkert. Men förmodligen vet de redan varifrån det blåser. Bettan ska snart skicka Visa ut på ett sök i en strandäng. Peggy förklarar övningen.Peggy och Sara. Här är det Sara och Easy´s tur.Sara och Easy.Easy.Visa på språng.Visa apporterar boll! Det känns bra att ha bildbevis på detta...Valparna; Duckey, Nikki, Ruth, Robbin och LisaValparna som faktiskt var ganska duktiga på "stanna kvar" övningenAnnika och LisaBengt-Åke och RobbinLena och NikkiPeggy och DuckeyLotta (med färsk rödbränna) och RuthAnnika och Söt-Lisa eller BIV (bäst i världen)
 

Valpträff den 20 oktober 2007 i Roslagen

Fem månader och redan små hundar! Till den här träffen kom 7 av 8 valpköpare från Ting-Arron kullen, vilket kändes helt fantastiskt. Olle och Lina – som inte kunde komma – väntade smått och hade laga förfall (PS: De har nu fått en liten flicka, Elwira, grattis!). Vi tränade kontakt och stadga samt Agneta Kaldén, Petra Ellström och Harriet Almqvist hjälpte till med att kasta och störa, eller att visitera alla valpar. Jag tror att vi alla blev imponerade av hur duktiga och talangfulla alla visade sig vara. De har den rätta inställningen, är spontana apportörer och är lätta att få kontakt med. Vi provade på linjetag och närsök och avslutade valpövningarna med att dra släpspår med änder. När valparna hade fått sin dos av stimulans var det våra äldre hundar som fick göra lite övningar. Vi körde ett dummietrial och fick bland annat se Bengt och hur hans ”Morr” med lätthet kunde dirigeras hit och dit. Petras Boris och Harriets Rulle gick inte heller av för hackor och jag tror att de ganska svåra apporterna – som hundarna fixade – blev en utmärkt sporre för den fortsatta träningen. När mörkret föll gick vi in och åt lite varm soppa och pratade hund och hade trevligt! Tack Bettan, Bengt, Monica, Sara, Andrea, Yvonne, Kenneth, Agneta, Helena, Harriet och Petra för att ni är så duktiga med era hundar och att ni åker långt för att komma på träffarna: det värmer.


 
Monica & Vilja, Bengt & Joss, Sara & EasyKenneth och Elvis (som tyvärr inte finns längre)Harriet & Rulle, Helena & TureVilja, Andvikens Rythm n´ BluesVisa och Bettan samt Yvonne och MingusVisa
 

Valpträff den 26 augusti 2007 i Roslagen

Full fart på alla små svarta valpar! Det blev en busig men glad återförening när fem tre-månaders valpar ”kom hem” till kenneln besök. Deras hussar och mattar var också glada och vi fick en trevlig eftermiddag tillsammans. De som kom och som syns på bilderna är: Bettan Sahlin och Visa, Olle Andersson med Windy, Yvonne Sager med Mingus, Helena Rosenberg med Ture och Sara Holmström med Easy. Vi började med lite kontaktövningar och koppelträning vid sidan. Därefter gick vi en tipspromenad där frågor för hussar/mattar varvades med praktiska övningar för valparna. Sen var det gemensam fika och till den dök tre valpköpare från tidigare kull upp: Petra Ellström och Jakob Paulin med Boris, Harriet Almqvist med Rulle och Gunnar Jansson med Ellie. De äldre hundarna visade de yngre lite mer avancerad träning.Foto: Jakob Paulin

Foto: Jakob PaulinFoto: Jakob Paulinf Harriet och RulleFoto: Jakob Paulin Gunnar och EllieFoto: Jakob Paulin Petra och BorisFoto: Jakob PaulinFoto: Jakob Paulin Searover Ginger Rogers, Tingeling
 

Inofficiellt jaktprov den 17 maj 2007 i Almunge

På Kristi Himmelsfärdsdagen, den 17 maj, träffades valpköpare som har hundar efter Duvkullans Cello och Tingeling. Kjells idé var att vi skulle anordna ett träningsjaktprov för dessa ”valpar” och deras ägare. Ett jättetrevligt förslag som hörsammades av fem valpköpare samt några andra vänner och bekanta. Vi blev ett stort gäng som samlades hemma hos Monica Lindström och hennes familj utanför Almunge. Min generösa kompis Monica upplät sin mark och tid för detta. Stort tack! Kjell var både provledare och domare. Hans upplägg av ”provet” var både roligt och utslagsgivande. Det gick till ungefär som det brukar göra vid en andjakt på drivna fåglar. Nu använde vi oss av dummies istället för fåglar, men apporterna hamnade både på land och i vatten. Alla – oavsett klass – fick pröva sina hundar efter samma upplägg, förutom ett par dirigeringsövningar för öppen- och elithundarna. Provupplägget gav alla förare chansen att se om deras hundar hade hundra procentig stadga och dessutom kunde hålla sig lugna och tysta. Det sköts mycket och en stor mängd apporter kastades innan den första hunden i paret som prövades fick börja arbeta. Jag tror att alla, från elitförare till nybörjare, fick ut en hel del av den här dagen. Några kanske blev lite besvikna över att deras ”i vanliga fall” så stadiga hund nu knallade. Men det är nog bättre att det händer under en sån här träning än under en jakt eller ett prov. Alla hundar jobbade i alla fall på mycket bra och Kjell såg nöjd ut mest hela tiden. När alla hundar var klara med provet åt vi lunch i det gröna och pratade hund och annat. Jag vill tacka alla som på ett eller annat sätt gjorde den här dagen möjlig:

Kjell Bräster och Cello, domare/provledare respektive hund/stolt far
Jakob Paulin, kastare
Kenneth Kaldén och Kevin, skytt respektive hund
Bengt Rödseth, kastare
Monica Lindström och Toka, Susa, Moa, mark- och båtägare samt tre duktiga hundar
Kjell Hedstad, skytt

Och så tack till alla ni duktiga och trevliga valpköpare och vänner:
Ewa Hedstad och Millan
Harriet Almqvist och Rulle
Mia Norrback och Linus
Gunnar Jansson och Ellie
Petra Ellström och Boris
Petra Wåhlander och Flora
Bettan Sahlin och Garbo och Gillie
Sverker Olausson och Fritte och Brazze
Gunilla Wedéen och Dream och TinTin


Gunilla Wedeen och Dream


Toka, Moa, Monica, Sverker och Fritte


Petra Walej, Kjell Bräster, Petra och Boris


Eva och Kjell


Bettan och Garbo


Harriet, Mia och Petra W


Kenneth


Monica


Gunilla W


Kjell och Cello 

Valpträff den 13 april 2007 hos Lena Bratsberg-Karlsson

En omtyckt repris från förra året blev det när Tingan-Cello valpar från 2005 träffades hemma hos Lena Bratsberg-Karlsson. Fyra valpköpare kom till kursen och vi kunde alla njuta av sol och ljumma vindar. Lena la - som vanligt - ribban ganska högt. Vi började med lite kontakt- och lydnadsövningar och gick sen upp i skogen för att träna stoppsignal och uttecken. Därefter tog vi oss ner på en äng och fortsatte med markeringsarbete och uttecken. Som vanligt jättebra övningar och våra hundar löste de flesta uppgifterna på ett strålande sätt. Vi förare fick väl knappt godkänt… Men vi lärde oss en hel del. Stort tack till Lena för en bra eftermiddag och tack till Ewa och Kjell, Petra och Jakob, Harriet, Pernilla och Erik och samtliga hundar!

Foto: Jakob PaulinFoto: Jakob PaulinDolly
Foto: Jakob PaulinFoto: Jakob PaulinRulle
Foto: Jakob PaulinBoris
Foto: Jakob PaulinMillan
Foto: Jakob PaulinFudge
Foto: Jakob PaulinFoto: Jakob Paulin

 

Valpträff den 26 november 2006 i RoslagenTräningsträff november 2006. Eva Hedstad med Millan, Harriet Almqvist
med Rulle, Petra Ellström med Boris och Gunnar Jansson med Ellie.
Foto: Jakob PaulinFoto: Jakob PaulinFoto: Jakob PaulinFoto: Jakob PaulinFoto: Jakob PaulinFoto: Jakob PaulinFoto: Jakob PaulinFoto: Jakob Paulin

 

Valpträff den 1 april 2006 hos Lena Bratsberg-Karlsson

Fem stycken ”valpar” firade sin ettårsdag (som inföll den 29 mars) med att träffas och träna. En både trevlig och nyttig dag där jag tror alla lärde sig en hel del – både hundar och förare. Lena visade många bra övningar och träningsupplägg och även bra tips på träning för oss som har något bekymmer. För mig som uppfödare var det också härligt att se hur duktiga alla Tingeling-Cello barn är och vilken tur jag har haft med mina valpköpare. Tack till Lena och stort tack till alla er som kom med era hundar!Fr v: Harriet Almqvist med Skumbanan (Rulle), Gunnar Jansson med
Sockerbit (Ellie), Lena Bratsberg, Pernilla Ernst med Fudge, Kjell och
Eva Hedstad med Nonstop (Millan) och Petra Ellström med Salta Bomb (Boris).Eva och ”Millan” får beröm av Lena efter
väl utförd övning.Harriet och Rulle


Fudge apporterar i hög fart till sin matte PernillaOch här kommer Ellie med sin apport …… som hon lämnar av till husse Gunnar på ett fint sätt.

 

Valpträff den 11 september 2005 i RoslagenFoto: Jakob PaulinFoto: Jakob PaulinFoto: Jakob PaulinFoto: Jakob Paulin

 

Valpträff hösten 2005 i RoslagenValpköpare som inte går av för hackor. Regn och rusk
men till träffarna kommer de ändå. Fr vänster Eva
Hedstad med Millan, Gunnar Jansson med Ellie, Harriet
med Rulle och Petra med Boris.

 

Valpträff den 26 juni 2005 i Roslagen

Fyra av sju valpar kom med sin familj på valpträffen. Jättekul! Dessutom kom tre stycken ”valpar” från kullen Tingeling-Searover Cary. Småvalparna fick börja med små övningar som bestod i bland annat inkallning och apportering av dummy och kråka. De som ville (och vågade) fick också prova på att vattenapportera. Ett tack till mina duktiga assistenter: Monica Lindström och Nina Berggren. Senare dök även Lena Bratsberg och Mats upp. Då fick de äldre hundarna – Lilja, Spirit och Tassa med sina ägare Anki, Lotta och Mari - lite träning i att gå på linje och apportera markeringar och blinda apporter. Stort tack till Mats som kastade långt och skickligt. Tack även till Lena som gav råd och hjälpte de som ville ha det.

Hjärtligt tack alla ni som kom, det var roligt att se hur fint både småvalparna och de äldre hundarna jobbade och hur duktiga ni alla var med era hundar. Jag hoppas att vi kan ses på fler träffar framöver.Småvalparna och deras ägare: Salta Rulle med lillhusse och Susanne.
Harriet med Skumbanan, Eva och Kjell med Nonstop. Morsan Tingeling.
Gunnar och lillhusse med Sockerbit.Monica försöker få Salta Bomb (Boris) intresserad av kråkan.Och efter ett tag greppar Boris apporten.Salta Rulle (Lukas) kommer glatt till matte Susanne med fågeln i ett bra grepp.Skumbanan (Rulle) har full fart in till matte Harriet också.Petra och Boris tränar att få lite kontakt
trots att kopplet är på.


Eva och Nonstop (Millan) har kommit en bit på vägGunnar och Sockerbit (Ellie)Rulle och Harriet


Samuel och LukasDen gula tjejligan den här dagen bestod av Dolly, Tingeling och Ellie


Sidan uppdaterad: 2007-11-06