Valpar

[Valpträffar] Tidigare kullar [2008] [2007] [2005] [2004][2003] [Valpbilder]

 

Valpar! Ruth, April Come She Will, födde 7 valpar på natten och tidiga morgonen den 17 januari. Valpningen gick jättebra, även om Ruth inför de två första var lite frågande, men när nummer tre anlände hade hon fattat galoppen... Det blev till slut fyra tikar och tre hanar. Både Ruth och valparna mår jättebra och just nu sitter jag bredvid valplådan och lyssnar till världens bästa ljud: valpknorr blandat med små förnöjda smackande. Natten blev dock lång och sömnlös, jag vill tacka alla som var med oss genom sms. Den här gången kunde inte Monica sällskapa oss utan det blev vår granne Aina som underhöll oss med fika och trevligt sällskap.

Pappa till valparna heter Caper Cailie´s Art S25247/2009. "Leo" kallas han. Leo ägs av Jenny Hamring och är en mörkgul hane som är helt enkelt SUPER. Vi har haft äran att ha haft Leo boende här under parningstiden och stabilare, kanonsnällare och finare hund har jag sällan mött. Leo hängde med till jobbet och fann sig direkt som kontorshund. Lika lekande lätt for han runt med resten av familjens hundar och oss människor på promenader och bara är, ja, han är helt enkelt supergullig! Jag har sett Leo en del under höstens jakter och imponerats av honom som jakthund - fullt ös och en väl fungerande avknapp. En hund som klarar av tuffa förhållande och som jobbar och sliter och är precis en sådan pålitlig apportör som man vill ha. På prov är han startad en gång i öppenklass och fick en tvåa. Leo är efter Delfleet Hawk och Caper Cailie´s Arrieta, uppfödare är Carin Träffe i Skåne. Gult + gult = gult, så det kunde bara bli  gula valpar i denna mycket efterlängtade kull. Alla valpar efter Ruth och Leo är tingade. 

Valparna levereras veterinärbesiktigade, vaccinerade, avmaskade samt valpkullsförsäkrade (för dolda fel) vid 8 veckors ålder. Valppriset är 12 000 kr för hanvalpar och 14 000 för tikvalpar inkl moms.  

Valpar födda den 17 januari 2012 efter :
 
 

Leo

Ruth
Caper Cailie´s Art
S25247/2009
 
Andvikens April Come She Will
S68854/2008

 

 
 

Bilder


Ruth ska snart börja valpa
 

Mamma vet bäst
 

Hanvalp
 

Tikvalp
 


 


 


 

Valparna ca 2 veckor
 

Valparna ca 2 veckor
 

Valparna ca 2 veckor
 

Ruth och valparna 3 veckor
 

Elvis
 

Rumpan
 

Valparna 4 veckor
 

Elvis 6 veckor
 

Penny 6 veckor
 

Nalle 6 veckor
 

Ester 6 veckor
 

Troll 6 veckor
 

Twist 6 veckor
 
  


 


 

Sidan uppdaterad: 2012-03-21